Blog

Website Orquestra 12 de Abril: “”

No comments

De: VolodimirtoShved
Assunto:

Corpo da mensagem:
http://rostov-gorod.ru/ourcity/forum/user/190908/

Фрагментація поведінки на публіці – ґвалтівнікі не завжди проявляють себе загрозливо. Існують моменти, коли вони дуже добре обійдуться і без всього цього. Наприклад, у ґвалтівніков ґВладімір швед говорить можуть бути часом стійкі подруги або дружини, з ким вони ведуть себе цілком природно. У цілому, ґвалтівнікі по суті не злобнєє, ніж всі інші. Просто ворожість для них інструмент виконання власного бажання і залякування жертви нападу.
Володимир Швед – відомий бізнесмен згвалтування пояснює. Все-таки ґвалтівнікі – вони домагаються єдиного. Щоб жертва завмирала від страху. Щоб постраждала зґвалтування чула себе особисто розтлінної.

http://portal.do.mrsu.ru/forum/?PAGE_NAME=profile_view&UID=11402
http://xn--90ajn.xn--p1ai/profile_view.php?UID=14900

А в разі, якщо трагедія вже реалізувалася (а в сім’ї це іноді повторюється часто) – треба йти в поліцію. Протягом 72 годин (до тих пір, поки залишається сперма) вас зобов’язані направити на судмедекспертизу. Якщо сперма потрапила в порожнину рота, в анальний отвір, на поверхню шкіри, постарайтеся її не втратити, спорядивши в якусь ємність. Правда, майте на увазі, що навіть в столиці експертиза поки єдина. І ще питання: чи спробує той певний сищик, до якого ви звернулися, починати справу. “Висяк” – невикриття правопорушення невідомого громадянина – деяких поліцейських провокує не порушувати справу.
Володимир Швед – бізнесмен. ґвалтівнік і згвалтування – це два колосальних лиха.

http://dw.kz/forum/?PAGE_NAME=profile_view&UID=9186
http://sovetonk.ru/forum/user/445226/

Велика частина ґвалтівніков вибирають жертву випадково. Вони зазвичай не орієнтуються на деякий варіант жінок, а найімовірніше обирають обстановку виконання згвалтування, яка дає їм випадок безкарності.
Поставтеся до згаданого зі свідомістю того моменту, що це НЕ 11 ОЗНАК ґвалтівнікА, а лише певні основні відмінні риси. Вони охоплюють кілька особистих структур, а не один тип особистості. Тому, не слід розшукувати в числі своїх знайомих потенційних ґвалтівніков. Я говорю про них для того, щоб було переконливо видно, що дані риси набули поширення в популяції досить широко, і немає можливості з-за рогу помітити ґвалтівніка, так само як неможливо по обличчю визначити, що хто або не міг учинити цей злочин. Понад те, все вищеописане до генетики не має ніякого відношення. Це результат навчання – особливий метод думки і бачення життя.
Можливо спробувати і умовити, зондуючи в бесіді сприйнятливі точки. Або споїти до божевілля, якщо є дана здійсненність. Якщо анітрохи не сумніваєтеся в силі свого удару, вдарити чимось ліпшим під руку, проте тільки не мухобойкой. Нічим не гірше за інших і фраза: “Я згодна, тільки давай перш приготую щось апетитне – нема на порожній же шлунок лягати”. А після того зможете і пігулки випробувати насипати, і ще чого-небудь подліть.Перец, сіль в очі кинути. Загалом, діяти по ситуацій.

https://gavriliada.com/seksolog-biznesmen-volodimir-shved-prichini-chomu-choloviki-stajut-gvaltivnikami-zgvaltuvannja/


Este email foi enviado por um formulário de contacto em Orquestra 12 de Abril http://critecnow.com/banda12deabril

AdministradorWebsite Orquestra 12 de Abril: “”

Deixe um comentário

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *